REVIEW: Tony Moly Backstage Cream Eyeliner

Sunday, November 10, 2013


Hey Ho~ Back with eye product review. As you know, this Tony Moly Backstage Eyeliner is really very popular in blogger's community. And I am not a typical person who loved to try out something new if I already had favorite stuff (except lip products).
Example: I already fall in love with Etude House Oh~ My Eye Liner (click for my review) and I do really comfort using it, so I'm too lazy to try another eyeliner until I ran out of stock! and buy it on counter is too pricey.



So in short, I bought this eyeliner to find out why is this so popular among girls, while waiting my usual eyeliner in PO way. It's not pricey tho. So nothing to lose to buy :)

 

It has short bulky tube, love this because it would not easy to broke, right? The rest is classic, with swirl cap on it. Actually I bought the refill pack version, so it doesn't come with brush :)



I love the texture, it's creamy with damp texture. As you know, the cream eyeliner's age is not long, but with my tips I hope it will help cream eyeliner to live more longer :)

And also love the pigmented black. I love wearing bold black eyeliner on my upper lids, it's my signature makeup currently ^^


Let's make waterproof test. Not really waterproof. But its okay, since I just apply it on my upper lids for everyday use.


Ah. I forget to tell you, I am a very picky when it comes to eyeliner! Because I really often blink hard my eyes (it's a habit anw), and sometimes yawning till tears come out, I need a really waterproof and smudgeproof eyeliner so it won't left any stain to my under eye area! I don't wanna look like a PANDA *cry* my dark circle is just enough, yes, enough.

So let's make a smudgeproof test on hand. Press your eyeliner swatch on another hand. TARAAA.... It left stain there T____T saaddd..........(this is the reason why I adore my Etude House liquid eyeliner, it dont left stain because of its texture).


Swatch on my eyes. It dries fast and that's pretty good. But I am really bad at using cream eyeliner with brush, need longggg time and hard to make it really sharp edged. T_T

Aaaaaahhh liquid eyelinerrrr, please hurry up come to momma!! LOL.


What I Like:
♥ Travel friendly
♥ Pigmented
♥ Fast to dry
♥ Quite normal price

What I Dislike:
* LEFT STAIN
* Hard to remove tho it's not really waterproof (i need two - three times swipe with eye remover and cotton, quite spendthrift for me)
* I need more practice to use cream eyeliner so the application time would be faster and tidier :)

Well, I am not really satisfied with this popular eyeliner LOL.
Thanks for reading, and that's my honest opinion, might be different with another bloggers. See you at another review post. Love you~

Fotd using this eyeliner. On my way to work ^^

42 comments

  1. duh snasib bangett kita, ak malah ga review ini n ud ku jual =A= ak jg krg ccok n lbh k liquid eyeliner :s btw, gitaa cakepp <3

    ReplyDelete
  2. tos dlu kita san! hheheheheh
    kamu juga cakeeeep :*

    ReplyDelete
  3. Emang susah ya cari yang smudgeproof, apalagi oilproof hahaha.
    Gita cantiknyooo ^0^

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya ce, cari cream liner yg smudgeproof susah banget, jatohnya ak jadi panda klo pake ini wkkwkwkwkw :p
      makasi cc cantiiiikk

      Delete
  4. hasilnya bagus banget ya di kamu..pas!

    ReplyDelete
    Replies
    1. di kamu juga pasti baguuuss ^^
      makasi yaaa <3

      Delete
  5. Aduh cantik banget ce x) flawless juga kulitnya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nggak flawless sayaaang
      masi ada whiteheads T__T
      makacii cantik ^^

      Delete
  6. ak dulu suka bgt sama liquid liner, skrg suka gel..haha
    skrg pake pny silkygirl..ga jauh beda lah sama TM ini..tp pengeeen coba ini jg, penasaran sama ketahanannya :D
    cantikkkk lah gittaaa :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya wie, ini tahan seharian, sampe ngapusnya juga susah LOL
      makasi cantik, kamu juga cantiikk :*

      Delete
  7. I am such a huge eyeliner fan...and I'm super picky about the one I choose, too! This one is super pigmented, which is great.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes shannon, its great, but i am not really satisfied with this :) thanks for visit meee <3

      Delete
  8. My one of best cheap el. Aku prefer gel drpd cair soalnya kl cair makenya suka lama trus suka masuk mata. Grrr... kl gel lbh bold, ;).lebih awet mnrtku. Ga tau knp kl cair suka cpt ngelupas gt. Hahah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaah iyaa jess ini murah, bagus juga, tapi iya ni beda2 ya tiap cewek favoritnya hihihi <3

      Delete
  9. i hate non-smudgeproof eyeliner... klo pas ga sngaja kucek2 mata jd belepotan kyk mata panda deh... T.T aah I loove ur skin, look sooo flawless! skali2 review produk skincare yg dipke... lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyaaa bnerr... huhuhu... mataku uda ada dark circle T__T
      masa si Ry, ini gak flawless, ini ada jerawatttt hahaah
      oke dehhh i would :D thanks yaaa

      Delete
  10. I'm seriously prone to panda eyes from eyeliners so if any product is not smudge-proof then it's a no for me :( Sadly this one leaves stain. I think I'll just stick to my Bobbi Brown for now.

    blushindaisies.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. bobbi brown is quite famous too and i heard its really great :)
      should try it someday, thankyou! <3

      Delete
  11. ahhh cantik ci *salah fokus*
    wah sayang banget yah padahal aku liat review nya pd bagus2 tp ternyata ga gitu juga -.-
    nice review ci (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe makasi cantikk :*
      iya bagi aku sih kurang oke, tapi banyak yang suka banget sama eyeliner ini >.< beda2 seleranya hehehhe

      Delete
  12. bagus bagus aq blm perna pake gel eyeliner jd penasaran, tp sepintas jd mirip kajal, tp klo bleber kena mata g bkn mata perih kan ce ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. gak perih si shan, makanya ak takuuut banget hati2 pelan super pas pake ini takut kena maa T____T

      Delete
  13. wah sayangnya dia ga smudgeproof ya? sama kayak gel eyelinern yg aku punya, bisa bikin mata (agak) kayak mata panda. tapi mau make liquid eyeliner juga belum lihai :(
    kayak biasa fotd nya cantiiiiksss ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya bagi aku ini gak smudgeproof, tapi gatw ke yg lain gmn >...<
      hheheh makasi cantikk, yg komen jg cantikkk <3 <3

      Delete
  14. wah kita sama ce, aku jg males nyobain eyeliner laen kecuali kalo yg fav ku udah bener2 abis *terlalu ngirit* ahaha XD eh tapi kebalikannya aku malah prefer gel daripada liquid wkwk :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tos dlu doooonggg XD
      hahaha iya selera orang beda2 yakk hihih

      Delete
  15. etude oh my liner jg fav ku,cobain missha m super black brush liner deh,bagusss buat oily lid :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh thankyouuu sarannya nanti aku cobaa ^^

      Delete
  16. wahhh aku ud mo bli nih... baca review mu ga jadi,eyelidku super oilyyy so far cm bs pk etude oh my liner (tp berkerak ya), skr lbh suka pk missha m super black brush liner..innisfree powerproof brushliner jg oke :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyaa emang itu berkerak tapi bisa smudgeproof. sebenrnya kalo ak pakenya rapi sekali oles aja nggak bakal berkerak >.<
      skrg ak lgi psen CLIO niih hehehe

      Delete
  17. aku pake ini nich... smentara masih bertahan... ga tau ntr klo ada yg menggoda.. hihihi
    rhea cantik mirip ma sunny snsd...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aih cc bisa ja hahah makasi ciii
      iyaa ni ak masi nunggu PO my fave eyeliner juga T_T

      Delete
  18. I;ve actually seen quite a few utubers raving on this claiming it is their HG eyeliner..but I dunno cream eyeliner just isn't my cup of tea so Ill prob just stick with eyeliner pens, lolz ^_~

    ReplyDelete
    Replies
    1. yesss me too, i will stick to my liquid eyeliner LOL <3

      Delete
  19. waaa ak malah lebih suka ini daripada MAC's fluidline dll, di aku ini smudgeproof bgt! haha jadi pengen coba EH punya, Tony Moly punya aja udah suka gmn yang EH :p

    mysugarcoffee.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. soalnya aku suka nguap2 terus fil, jadi mungkin dia gak smudgeproof di aku hehehe...
      hmm ga tau deh km suka gak EH soalnya dia liquid >.< hehe

      Delete
  20. di atas bibir ada noda eyeliner tuh kak kayaknya hehe
    nice review <333

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu bukan noda eyeliner, tapi tahi lalat birth mark aku :)

      Delete

thanks for reading and drop some comments,
i read every words that you gave and check back my blog because i love to reply for you as soon as possible! :) ♥

xoxo,
rhea

Latest Instagrams

© ms.rhea's. Design by Fearne.