Friday, December 12, 2014


Annyeong! Another circle lens review! Yuhuuuu~
This time thanks to Colourful Lens online shop, I love this Dubai 3 Tone 20.8 mm in Gray color. Super likey!


color 4.6 of 5
It's FIERCE and BRIGHT hahaha. You will look like a foreigner from western country if wearing this. Really! Loveee the brightness and I feel fierce everytime using this lens lol
But yeah, it's not natural at all, but still okay for me to wear this daily :p


enlargement 2 of 5
Weird. It said 20.8 mm (BIG ENOUGH HUH?) but not making any bigger effect, maybe because of there is no outer ring in the lens, hehehe..


comfort 4.5 of 5
Yes it is comfort and I love it hehehe.. The water content is 55% which is normal, but a bit too high for me and it's different to another people. 


IT IS VERY SUITABLE FOR DARK SMOKEY AND BOLD MAKEUP STYLE!!!! Sorry my capslock are broken ahhahahah I was just too excited lol. I used this for my Christmas photo session :)





Where to get this?




Hei~ Anyone here knows LipAddict? It is a brand new beauty line in Indonesia for lips care and beauty. Wow! Quite interesting huh? On Tuesday, 2 December 2014, LipAddict Indonesia invited me to join the launching opening little party on its store. Yeay!


I came really early because there is no traffic and I loved it lol. The store located in Hotel Intercontinental Mid Plaza Jakarta, LG FLoor R33A, Jl. Jend. Sudirman Kav. 10-11 Centre Jakarta. The place itself is comfort, feminine, with elegant touch in it. All is red! We are on fire! lol


WHAT IS LIPADDICT?
I know you all must be curious about this right? Hahaha. Okay! LipAddict is a brand of "lipgloss-like lip care". It has 12 colors of gloss, much more like lip plumper I guess.

And the main purpose of the product is:

  1. As antioxidant to lips so keep the lips young and elastic
  2. Reduce lips wrinkles and darkness
  3. Boos sexiness of the lips

Many people use needle or lip injection to have a sexy and sensual lips like Angelina Jolie. But it was SICK and SCARY! With LipAddict, in just one swipe, you got all the attention and the good news is: all ingredients are NATURAL :D



You can use it as often as you want, and also while sleeping too! Because it is very save, yet pregnant woman or children can use this. Cool stuff!

It has 12 colors, stay calm, we can still be gorgeous while taking care of our lips! They are:
201 - Sweet Nothing
202 - Coralista
203 - Mon Cherie
205 - Sexy Seductress
206 - Pink Princess
207 - Innocence
208 - Razzle Dazzle
209 - Candy Swirl
210 - Glamour
211 - Air Kiss
212 - Pink Sugar
213 - Jewel (no color)

The product is made in USA. You may learn more in the website: www.lipaddictindonesia.com




This is Ms. Sandra, me, and Miss Keshia. Guess what, Ms. Sandra (director of LipAddict) is really pretty and young! She's just look like early 30! Geez!


I got one LipAddict in number 205, and I will reviewing it for you guys hehhe, so please stay tuned. This is obviously an interesting product! But maybe some of you will ask a question like me "Do people who had born sensual duck lips can use this? Will it make my lips more plumped? I am afraid if that would happen!" AHAHAHAHA! Yes I am worrying it at first, but then Miss Keshia told us that no worries, LipAddict will keep my lips stay in the same shape XD

So this is my FOTD and OOTD. I am very excited to try this LipAddict since I have a little darken lips and also wrinkled :( :(



With another bloggers



Where to get this?





See you and wait for the review!

Monday, December 08, 2014


Helo! Kali ini aku mau nge-post tentang sesuatu yang lebih "personal", hehehe...

Tak terasa waktu semakin cepat berlari dan kita tidak bisa tinggal diam saja tanpa ikut mengejarnya. Detik demi detik terlewatkan sampai kini sudah memasuki bulan terakhir di tahun 2014. Tawa, tangis, senyum, air mata, dan semuanya telah kita miliki selama setahun ini.

Ada sih beberapa hal yang ingin kutulis disini agar bisa menjadi sebuah jejak kaki perjalanan hidupku yang sudah di awal 20-an ini. Biarkan semua harapan dan cita-cita yang aku tulis disini bisa terwujud ya amin hehehe.
Pastinya sih thanks to Jesus Christ for always be with me, no matter what I've been, where I've been, and how I've become. Thank you kalau selalu ada bersamaku di setiap detik dan musim kehidupan yang aku jalanin sampai sekarang. Terima kasih buat kesehatan, talenta, keluarga yang baik, teman-teman yang selalu ada, kepintaran, lingkungan, pekerjaan, semua deh, juga termasuk sakit hati, kekecewaan, persoalan, pergumulan, penolakan, kegagalan, dan juga dukacita. Terima kasih karena Engkau selalu bersamaku melewati semuanya dan membuatku menjadi lebih dewasa dalam hidup ini.

Hmmm.. mungkin mau sedikit cerita tentang hal-hal besar yang terjadi di tahun 2014 ini yah. Mungkin gak bisa semua diceritain sih karena ada yang terlalu private, tapi ada beberapa yang aku bisa sharing ke kalian semua :)

  • Di tahun ini aku ada merasa sangat jatuh dalam lobang yang paling dalam. I have to learning to deal with loss, regrets, and failure. Jujur selama ini belum pernah merasakan kehilangan, penyesalan, dan rejection yang sangat menyakitkan seperti di tahun ini..... Well, there always be a price to pay for everything and I noted it very much.
  • Terus di awal tahun, I applied scholarship of master ke Korea Selatan. Aku pengen banget bisa sekolah lagi di bidang yang sangat aku sukai. Aku berusaha sekuat tenaga untuk bisa mengumpulkan semua dokumen yang diperlukan, bahkan membayar biaya kirim dokumen dan pengesahannya yang mungkin lumayan. Tapi Tuhan punya rencana lain, aku gak diterima. Sempet drop sih, tapi aku gak mau lama-lama. Aku tahu semua ada jalannya. Mungkin bukan tahun ini kan? Atau memang bukan rencana Tuhan aku bisa ke Korea buat S2, tapi aku memilih untuk tetap percaya akan masa depan cerah yang Dia akan berikan. (Yeremia 29:11)
  • (Lanjutan dari point 2) Aku pantang menyerah, dengan motivasi yang sama, aku mencoba lagi kembali mengumpulkan dokumen buat apply di scholarship milik universitas swasta di Korea Selatan. Mungkin banyak yang nanya kenapa sih harus Korea? Kebawa-bawa Kpop nih pasti kan? KAGAK yeeeeee, sotoy sih ah! Kalo kebawa-bawa Kpop mah aku udah casting jadi pengganti member Jessica SNSD dong... Korea Selatan sekarang tuh ekonomi nya lagi berkembang karena gerakan Hallyu dan entertainment yang sangat pesat. Aku pengen jadi fotografer yang terkenal dan berkelas overseas (amin), itulah alasan aku ingin kesana.

    Tapi emang bukan belum jalannya mungkin. Aku punya kesulitan dalam mengejar kelengkapan dokumennya, dan akhirnya harus memilih gagal sebelum berperang. Sekarang teman seperjuangan yang ikut apply kesana sudah ada di Seoul sambil menunggu kelas pertama dimulai. Sempet iri banget, sedih, kecewa sama diri sendiri dan keadaan juga, and it was very hard for me that time.
  • Di tahun ini juga aku ditinggal pergi oleh Nenek yang sudah menemaniku selama puluhan tahun karena beliau tinggal dirumah bersamaku. Mungkin memang dia bawel banget, rese, ngeselin, tapi dia selalu sayang sama aku and I knew it. Dia selalu khawatir sama keadaanku. Dia hanya ingin aku baik-baik saja. Goodbye granny, I'll see you soon in heaven :)
  • Aku belajar tentang orang-orang yang selalu ada di hidupku. Ada orang yang memang hanya sebentar ada di kehidupan kita. Bukan karena rasa yang diberikan tidak tulus, mungkin waktunya bersamamu sudah selesai. Aku mengerti arti sebuah persahabatan. Dunia memang luas dan jahat, dan bersama sahabat yang sejati, kamu akan tahu bahwa semua ini hanyalah sementara, tapi rasa itu akan abadi.
  • Dunia bisnis/karir/perkantoran itu buas. Ini benar-benar pelajaran mahal dan berharga yang bisa didapatkan dengan pengalaman sendiri! Teori itu selalu mudah, sebelum kerja juga aku dikasih wejangan dan tips-tips dari semua keluarga/teman yang sudah duluan kerja lama di perkantoran. But trust me, it takes your own experience to feel the real work life. Tapi tetap bersyukur karena bisa bekerja dengan baik :)

  • I found my new little family this year too. Aku baru aktif beribadah di gereja baru yang langsung menyentuh hati dan jiwaku (ciyee lol), tapi seriusan, aku bertumbuh jauh lebih bijaksana dan bersemangat untuk bisa menjadi berkat bagi orang lain. Pola pikirku berubah, cara pandangku terhadap masalah berubah, kesabaran dan kekuatanku meningkat, pengertian dan rasa bersyukurku juga sudah bisa lebih baik dari sebelumnya. I found my real home for my soul. Dan akhirnya aku tergabung dalam kelompok kecil yang disebut "komsel" atau istilah di gereja ku itu "date" - dimana kita semua berkumpul menyanyi, saling sharing, saling menguatkan dan mengingatkan. Be a real salt and light to this world...
  • AKU BISA NYETIR! Sekarang aku sudah punya sim A loh, bisa bawa mobil manual dan matic kemana-mana, hehehe.. Malah sekarang ketagihan nyetir! Finally I can overcome my fear ^^

Yah, itu lah sedikit dari beberapa hal yang kualami di tahun 2014, sedikit banyak yang aku ingat aku tulis diatas, kalau nanti ada lagi yang keingat dan baik untuk di-share, akan aku update ya hehe..


♥♥♥


Di tahun 2015 pastinya semua orang punya wish klasik yang sama: menjadi lebih baik dari tahun sebelumnya ya kan? Hahaha, iya lah, mana ada sih yang mau jadi mundur hidupnya? Cuma orang yang main tarik tambang aja yang mau mundur lol :p

Jadi, aku gak mau mainstream dengan mengatakan hal itu, karena setiap hari aku selalu mau lebih baik. Aku akan menuliskan mimpi-mimpi kongkrit yang akan aku coba jalani di tahun baru nanti. Pastinya semua aku tutup dengan doa, tetep rencana Tuhan aja yang terjadi di hidupku dan aku yakin itu adalah yang terbaik!


WISHLIST (yang gak muluk-muluk dan kongkrit):
  • Pengen beli kamera profesional yang baru dan juga beberapa lensa baru. Punya hobi yang agak "mahal" emang ngeselin yah ^^; tapi ya gapapa lah, hobiku ini bisa membawa income kok (alibi) lol. Yaaah pake gesek-gesek kartu kredit kan biar bisa cicilan hihihi.
  • Tahun 2015 akan kumulai juga dengan bekerja di kantor baru, lingkungan baru, pastinya tantangan baru deh. Aku ingin menjalani karir sekarang ini dengan sangat baik sekali! It's not for my new boss, but it's for me, to be better version of me and giving best profit to the company is the plus thing :)
  • Aku akan tetap memotret! Takkan ada alasan-alasan dan alibi lain yang bisa aku buat-buat! More portfolios to go!!! Pastinya akan terus menggandeng high-end brands dari seluruh tempat! Harus semangat dan gak boleh gampang menyerah. Aku sudah punya visi dan misi sendiri buat Absconding Reality ini dan aku akan belajar fokus untuk visi misi itu.

  • Kalau keadaan memungkinkan, apakah aku akan tetap mencoba apply scholarship lagi? Entahlah, ini masih jadi pertimbangan yang sangat amat berat...
  • Mau pelayanan di gereja! Aku harus bisa membantu orang lain, karena aku pernah dibantu sebelumnya :D
  • Keep blogging! Aku akan rutin blogging pastinya! Maaf ya kalau akhir-akhir ini tuh sibuk sekali dan mood buat ngeblog sangat susah dicari, bagaikan mencari babi panggang di Arab.
  • Aku punya rencana projek sama temen, mau bikin sesuatu nih. Semoga ini bukan hanya blue print atau rencana atau angan-angan belaka yah. Hehehehe... Eittss aku ga bisa bilang projeknya apaan, nanti aja kalau dah jadi, pasti aku publish! Ya dong!
  • Target pendapatan per-bulan yang sudah aku rencanakan bisa tercapai!


Whoaaaa banyak juga ya wishes nya hehehe, semoga bisa tercapai semuanya. AMIN!



Anyway, Merry Christmas and Happy New Year yaaa, maaf kecepetan hahaha, tapi gapapa lah yaaaa~♥


Ayo sharing wishlist kamu di tahun 2015 juga dong! ^^
Thanks for reading and stay pretty~♥ 


Friday, November 28, 2014


Hi~! Proudly me, I announce that I finally can make another tutorial for you again *cry happily* oh how i miss doing this often!

Already seen Interstellar movie? It's Christopher Nolan's latest great amazing movie with science alerts inside. I love science and astronomy!!! So that's why I won't miss this thinking movie!!!
It has attracted me so much and I want to make a makeup play post inspired with futuristic things, collaborated with BBlog Competition too!

So here is me: The Fantasy Futuristic Robo girl! Are you in love with me baby? Don't fall for me because I am heartless. I made of stars and machine, and design to kill you! Lol~







THE ROBOTIC SIDE





THE GALAXY SIDE




Which side of me you love moreeeee??? Tell meeee! XD



THE TUTORIAL







Annnnnddddd I come here to inspire and invite you all bloggers to join this challenging blog competition! You may write about science fiction/robotic/fantasy or anything about RF ONLINE INDONESIA with your own style, yes YOUR OWN STYLE. Very interesting and challenging rite??!

I worked at one of this company, so I cannot join the competition hehehe.. But I really want you to join this event because the prizes are cool! Click HERE to know more about this competition, and me wishing you good luck!! *smooch*


Monday, November 24, 2014


Hair is my most critical parts of my whole look. If my makeup is good but I got a bad hair, surely it will ruins my mood :p
Are you agree with me? Hahaha. Hair is my crown  =^w^=

Thankyou Beauty Korea for sending me The Face Shop Jewel Therapy Hair Mask, at least I can treat my hair alone at home, because I am quite busy to go to hair salon every week :(



The packaging is simple, with good locked cap that makes it travel friendly. I use this hair mask once a week, and I carry it on my fitness bag :D


It has yellow-broken white-creamy color, with creamy heavy texture. The smell is quite interesting, since I never smell a scent like this in any hair mask before, but it's okay because it still normal and good in my nose. I like the heavy texture, the truth is every hair mask that I've ever tried is always not this heavy, which is so good to use :)

Sometimes I am wondering about the "jewel" thing, is this really contains jewel essence? LOL. But anyway it doesn't matter because my hair feels a bit smoother after using this mask :)



Directions:
  1. Clean your hair and scalp with shampoo
  2. Let your hair becomes damp (80% wet)
  3. Grab some amount of The Face Shop Jewel Therapy Hair Mask into your palm and spread it to hair (not the scalp!)
  4. Wait for 4-5 minutes (you may use warm towel to warp your hair)
  5. Rinse with water till clean (no need to shampooing again)

It's quite easy right? It's recommended for anyone with busy schedule so cannot go to hair saloon often (like me lol)



What I Like:
♥ Good locked cap
♥ Travel friendly
♥ No weird smell
♥ Heavy texture
♥ Makes my hair smooth


What I Dislike:
* Sticky in hand before you wash with soap/shampoo



Where to get this?



Trust me, the sell cheap but original items!





Stay pretty~!♥


Saturday, November 15, 2014


Hiii~ I am super in love with this brand lately. Yes, named Kiss, comes from Thailand. I fell in love since using Kiss Whitening Collagen Sleep Mask for my night routine everyday.

Thankyou Kiss Skin Care Tpi for sending this amazing mud Kiss Mineral Aqua Mud Foam! Let's see the complete review...




I like the bottle design, it represents sterile and fresh feeling. It has pump! And also it has turquoise color LOL. Below is the mini instruction, very simple, just like another foam.


Just like what it said on the packaging, the texture is mud-like. Heavy, soft, almost black colored (not really black, but darrrrrkkkkkk green), and firstly I thought the smell would be gross, but hell NO! It has nice smell after all :D


The mud glides perfectly in skin, leaves smooth and clean feelings. And it also absorbs my sebum and dirt very well, super likey~
Yes, this is very suitable for oily skin and I don't recommend this to those with dry skin type :)



What I Like:
♥ Good packaging with pump
♥ Cleans my face very well
♥ No weird smell
♥ Heavy and creamy texture
♥ Makes my skin smooth and fresh


What I Dislike:
* Not travel friendly (it's big and i think the cap is fragile)



Where to get this?

Kiss Skin Care Tpi
Authorized Kiss skin care in Indonesia


LINE: vinasim (owner)
WA: 089636692242
BBM: 7D81D98A


Saturday, October 25, 2014


Hi Ladies, I know every girl in this world admires good looking and healthy skin till death, right? For me, beauty is an investment for a lifetime.

I got this scrub from Natural Green, they have many favors, but I choose Oat & Milkbath because I love everything about MILK! Lol~


Usually, scrub can be used once a week, but I think this scrub is too smooth, and can be used twice a week, no problemo~ Anyone loves milk and vanilla scent here? I DO REALLY LOVE IT!

Annnnndddd guess what? The smell is really milky!!!!! Aaaaaaahh I super super love it! Creamy and milky, nyuuummmmm~ nom nom nom~ I feel like I wanna eat it :p



Also there is oats in the ingredients, did you know that oat is really good for skin and hair? You may check here for more info about benefit of oat :)
The texture is powdery (milk powder) and it is smell really milky (once again, brother and sister lol). So if anyone got allergic of that smell, better not choose this flavor.


Direction for using:
1. There is no actual amount, you may use it as much as you want.
2. Mix it together with water.
3. Voila! Your milk shake scrub is ready to use!
4. Spread and scrub it to the whole body, it is save to use for face too :)
5. Wait for +/- 3 minutes or more.
6. Rinse with water, and take a bath.



And I am more more more want to eat thissssss afterwards! LOL! It's really creamy and looks like a bowl of oatmilk porridge *droll*

It doesn't leave any smell after usage, which is great because it is the indicator of real natural ingredients, without chemical scent or else!


What I Like:
♥ Nice designed packaging
♥ Travel friendly
♥ Milk smell nom nom nom~
♥ Soft and gentle to use
♥ Makes my skin smooth
♥ Moist my dry body skin
♥ Easy to get, easy to use
♥ Natural ingredients

What I Dislike:
* Nothing


Where to get?



Natural Skin Care
Line: vinaveronica
Whatsapp: 08117016655
Catalog at instagram: @naturalgreen_tpi



There are many choices of body and face scrub in the catalog :)


See you in another post!

thanks for reading and follow my blog

Popular Posts

Advertising Space

Advertising Space

Advertising Space

Advertising Space
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff